16
окт

СВЕТСКИ ДАН ЗДРАВЕ ИСХРАНЕ У САРАДЊИ СА ДОМОМ ЗДРАВЉА – ИО РОГЕ

У сусрет Светском дану здраве исхране, особље Дома здравља из Пожеге одржали су предавање на поменуту тему у ИО Роге.. Ученици су врло радо узели учешће у дискусији и показали интересовање за здравим начином живота.
16
окт

Посета Народном позоришту у Ужицу

14.октобра, ученици млађих разреда ИО Роге, посетили су са наставником Срђаном, дечији фестивал, који се одржава у Народном позоришту у Ужицу.  Првог дана фестивала на репертоару је била представа Уплакана Катарина. Поред културног садржаја, искористили су лепо време посетивши Стари град надомак града Ужица.
10
окт

Посета ученика другог разреда Пољопривредној школи

10
окт

Хуманитарна журка

У организацији ОШ ,, Емилија Остојић“ , а у сарадњи са Црвеним крстом Пожега поводом месеца солидарности организована је хуманитарна журка у просторијама школе 27.9.2019. . Прикупљена су новчана средства за школовање два бивша ученика наше школе. Новац је предат Црвеном крсту и прослеђен је ученицима. Захваљујемо се свим ученицима и наставницима који су показали још једном своју несебичну хуманост
Детаљније
18
сеп

Безбедност деце у саобраћају

У петак, 13. 09. 2019. у оквиру пројекта ,,Безбедност деце у саобраћају" припадници саобраћајне полиције из Пожеге са ученицима првог разреда организовали и реализовали едукативну радионицу ,,Деца у саобраћају" (кретање улицом и прелазак преко пешачког прелаза).
11
сеп

Обавештење – бесплатни уџбеници

Обавештавамо родитеље да су бесплатни уџбеници за треће и свако следеће дете , које обезбеђује Министарство просвете стигли ( осим БИГЗ - ових уџбеника) и могу се преузети код психолога школе.
28
авг

Обавештење

ШКОЛСКА 2019/2020.ГОДИНА ПОЧИЊЕ У ПОНЕДЕЉАК 2.СЕПТЕМБРА 2019.ГОДИНЕ.  ТОКОМ СЕПТЕМБРА УЧЕНИЦИ МЛАЂИХ РАЗРЕДА БИЋЕ У ПРЕПОДНЕВНОЈ СМЕНИ СА ПОЧЕТКОМ НАСТАВЕ У 7.30 А УЧЕНИЦИ СТАРИЈИХ РАЗРЕДА У ПОПОДНЕВНОЈ СМЕНИ СА ПОЧЕТКОМ У 13 САТИ.  СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ЗА УЧЕНИКЕ ПРВОГ РАЗРЕДА БИЋЕ ОРГАНИЗОВАН 2.СЕПТЕМБРА У 10.30 САТИ.  СВИМ УЧЕНИЦИМА И ЗАПОСЛЕНИМА ЖЕЛИМО СРЕЋНУ И УСПЕШНУ НОВУ ШКОЛСКУ ГОДИНУ.        
Детаљније
11
авг

Продужени боравак

Анкетни листић Продужени боравак ОШ ,, Емилија Остојић" Продужени боравак
18
јун

Списак уџбеника

Уџбеници за први разред Уџбеници за други разред Уџбеници за трећи разред Уџбеници за четврти разред Уџбеници за пети разред Уџбеници за шести разред Уџбеници за седми разред Уџбеници за осми разред
10
јун

РАСПОРЕД ПОДЕЛЕ СВЕДОЧАНСТАВА УЧЕНИЦИМА VIII РАЗРЕДА

Распоред поделе сведочанстава ученицима VIII разреда