Поштовани родитељи,
Хвала Вам на поверењу које сте нам указали пријавом својих малишана за упис у ОШ ”Емилија Остојић”. Овом приликом ћемо Вас детаљније упознати са наредним корацима уписа.
Евидентирали смо све Ваше пријаве, упућене путем телефона, електронском поштом или путем портала е-Управа.
Оно што Ви треба још да урадите је да одведете своје дете на лекарски преглед за упис у први разред. С тим да уколико је лекарски преглед обављен пре 16. марта 2020. или је обављен код приватног лекара, морате приликом уписа понети добијено лекарско уверење.
Све остало урадићемо ми. Дакле ништа од докумената није потребно прибављати, јер ће они бити прибављени по службеној дужности електронским путем (извод из матичне књиге рођених, потврда о пребивалишту, потврда о обављеном лекарском прегледу).
Наша стручна служба, психолог и педагог су одредили термине тестирања који су унети на портал е – Управа. Без обзира на портал, сви родитељи ће бити контактирани у наредном периоду а термини за тестирање су следећи :
Од 03. јуна до 12. јуна (не рачунајући дане викенда), дневно ће се тестирати по 6 ученика. Први термин у 9 часова, други термин у 10 часова, трећи термин у 11 часова.
Тестирање врше педагог школе Мирјана Попадић и психолог школе Милица Тошић Рудић.
Од 12.јуна до 22. јуна неће се вршити тестирање због завршног испита.
Од 22. јуна до 01. јула наставља се тестирање у истим терминима.
Свим будућим ученицима првог разреда желимо срећан и успешан почетак школовања и још једном хвала вам на поверењу које сте нам указали.