ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИЈА
РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ РОБОТИКЕ 2019.
НАША ШКОЛА ЈЕ ПРВИ ПУТ У ИСТОРИЈИ БИЛА ДОМАЋИН РЕПУБЛИЧКОГ ТАКМИЧЕЊА.
ЗАДОВОЉСТВО КОЈЕ САМ ОСЕЋАЛА СА ПРОФЕСИОНАЛНЕ СТРАНЕ, КАО ПРОФЕСОР ТЕХНИЧКОГ И ИНФОРМАТИЧКОГ ОБРАЗОВАЊА, САДА КАО ДИРЕКТОР ШКОЛЕ ЈЕ УПРАВО ЧИЊЕНИЦА ДА ЈЕ ТО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ РОБОТИКЕ. ГОДИНАМА УНАЗАД ПРИПРЕМАЛА САМ СВОЈЕ УЧЕНИКЕ, УПРАВО ЗА ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ РОБОТИКЕ.
ПОСЕБНО САМ СРЕЋНА ШТО САМ УСПЕЛА ДА ОКУПИМ НАЈВЕЋА ИМЕНА ОВОГ ПРЕДМЕТА.
МОЈЕ ПРОФЕСОРЕ ФАКУЛТЕТА, КАО И САДАШЊЕ ПРОФЕСОРЕ ДОКТОРЕ ТЕХНИЧКИХ НАУКА, КОЈИ СУ ПОСЕБНИ СТРУЧЊАЦИ У ОВОЈ ОБЛАСТИ И ДРУГЕ ИСТАКНУТЕ ЛИЧНОСТИ ЗАСЛУЖНЕ ЗА ПРЕДМЕТ ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИЈА.
ПРОФЕСОР ДОКТОР ДРАГАН ГОЛУБОВИЋ,
НЕКАДАШЊИ ДЕКАН ТЕХНИЧКОГ ФАКУЛТЕТА У ЧАЧКУ И ВЕЛИКИ СТРУЧЊАК. НЕКО КО ЈЕ, МОГУ СА СИГУРНОШЋУ РЕЋИ, НАЈЗАСЛУЖНИЈИ ЗА ПРОМОЦИЈУ И УНАПРЕЂЊЕ САМОГ ПРЕДМЕТА.
ПРОФЕСОРА ДОКТОР СИНИША РАНЂИЋ
ПРОФЕСОРА ДОКТОР ИВАН МИЛИЋЕВИЋ,
ПРОФЕСОРА ДОКТОР МИОДРАГ КОВАЧЕВИЋ,
ПРОФЕСОРА ДОКТОР ЖЕЉКО ЕРЕМИЋ
КОЈИ ЋЕ НАСТАВИТИ АФИРМАЦИЈУ ПРЕДМЕТА ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИЈА
ГОСПОДИН МИТАР МИТРОВИЋ,
ПРЕДСЕДНИК ДРУШТВА ПЕДАГОГА ТЕХНИЧКЕ КУЛТУРЕ. ГОСПОДИН МИТРОВИЋ ЈЕ ГОДИНАМА ОРГАНИЗАТОР РЕПУБЛИЧКОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ ТЕХНИЧКОГ И ИНФОРМАТИЧКОГ ОБРАЗОВАЊА, НЕКО КО ЈЕ ДОСТА УЧИНИО ЗА АФИРМАЦИЈУ САМОГ ПРЕДМЕТА.
ГОСПОДИН МИЛОШ СОРО,
ПРЕДСЕДНИК РЕГИОНАЛНОГ ДРУШТВА ТЕХНИЧКОГ И ИНФОРМАТИЧКОГ ОБРАЗОВАЊА ЗРЕЊАНИН. БЕЗ ЊЕГА НЕ БИСМО БИЛИ ТУ ГДЕ ЈЕСМО, ГОСПОДИН СОРО ЈЕ БИО ПРВИ ОРГАНИЗАТОР ТАКМИЧЕЊА „РОБОТИКА ИНТЕРФЕЈС“.
ЧАСТ МИ ЈЕ ШТО РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ ПРИСУСТВОВАО НАШ ПОСЕБАН ГОСТ ИЗ ХРВАТСКЕ.
ГОСПОДИН ИВАН ЈУРИЋ,
 ПОДПРЕСЕДНИК ЗАГРЕБАЧКЕ ЗАЈЕДНИЦЕ ТЕХНИЧКЕ КУЛТУРЕ ,
 ПРЕДСЕДНИК САВЕЗА ДРУШТВА ПЕДАГОГА ТЕХНИЧКЕ КУЛТУРЕ ГРАДА ЗАГРЕБА,
 ПОДПРЕСЕДНИК КЛУБА МЛАДИХ ИНОВАТОРА ,,РУЂЕР“ И ПОТПРЕДСЕДНИК АСОЦИЈАЦИЈЕ ТЕХНИЧКОГ ИНФОРМАТИЧКОГ ОБРАЗОВАЊА ЈУГОИСТОЧНЕ ЕВРОПЕ.
ЗНАЊЕ НЕ ПОЗНАЈЕ ГРАНЦЕ, ЗНАЧИ НАМ РАЗМЕНА ИНФОРМАЦИЈА И ЗНАЊА, КОЈЕ ЈЕ ГОСПОДИН ЈУРИЋ, ВЕЛИКИ СТРУЧЊАК У ОБЛАСТИ РОБОТИКЕ, НЕСЕБИЧНО ПОДЕЛИО СА НАМА.

ВЕЛИКО ХВАЛА НАЧЕЛНИКУ ШКОЛСКЕ УПРАВЕ УЖИЦЕ, ГОСПОДИНУ МИЛЕНКУ НИКОЛИЋУ КОЈИ ЈЕ СВОЈИМ ПРИСУСТВОМ ПОКАЗАО ЗНАЧАЈ РАЗВОЈА ТЕХНИЧКИХ НАУКА.

ВЕОМА МИ ЈЕ ЖАО ШТО СУ ДРУГЕ ОБАВЕЗЕ СПРЕЧИЛЕ ПРИСУСТВО
ПРОФЕСОРА ДОКТОРА СЛОБОДАНА ПОПОВА,
ПРЕДСЕДНИКА ЦЕНТРА ЗА РАЗВОЈ И ПРИМЕНУ НАУКЕ, ТЕХНОЛОГИЈЕ И ИНФОРМАТИКЕ
ПРОФЕСОРА ЗОРАНА ЛАПЧЕВИЋА,
ПРЕДСТАВНИКА УДРУЖЕЊА НАСТАВНИКА ТЕХНИЧКОГ ОБРАЗОВАЊА ПРИ НАЦИОНАЛНОМ ПРОСВЕТНОМ САВЕТУ, ЗАХВАЉУЈУЋИ КОМЕ ЈЕ САМ ПРЕДМЕТ ДОЖИВЕО ПРЕПОРОД.
ЈОШ ЈЕДНОМ ХВАЛА ВАМ НА УКАЗАНОМ ПОВЕРЕЊУ, ХВАЛА ВАМ ШТО СТЕ ПОДРЖАЛИ ОВО ТАКМИЧЕЊЕ. ХВАЛА ПРОФЕСОРИМА ФАКУЛТЕТАШТО СУ СЕ СА ЗАДОВОЉСТВОМ ОДАЗВАЛИ МОМ ПОЗИВУ,ВЕЛИКО ХВАЛА И СВИМ МОЈИМ КОЛЕГАМА ИЗ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ „ЕМИЛИЈА ОСТОЈИЋ“КОЈИ СУ СВОЈОМ НЕСЕБИЧНОМ ПОМОЋИ И ПОДРШКОМ ДОПРИНЕЛИ ОРГАНИЗАЦИЈИ ОВОГ ТАКМИЧЕЊА,ЗАХВАЉУЈЕМ СЕ И КОЛЕГАМА ИЗ СУСЕДНЕ ШКОЛЕ ,,ПЕТАР ЛЕКОВИЋ“КОЈИ СУ УЗЕЛИ УЧЕШЋЕ У РАДУ.

ПОСЕБНО БИ СЕ ЗАХВАЛИЛА ПРОФЕСОРИМА ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ ПОЖЕГА КОЈИ СУ БИЛИ САСТАВНИ ДЕО КОМИСИЈЕ ЗА ОЦЕЊИВАЊЕ РАДОВА, НАША ПРОДУЖЕНА РУКА ТЕХНИКЕ.

 

Директор школе,

Мирјана Василијевић