ВИДОВДАНСКЕ НАГРАДЕ 2020. ГОДИНЕ ОШ,,ЕМИЛИЈА ОСТОЈИЋ“

ПОШТОВАНЕ КОЛЕГЕ ,
ДРАГИ НАШИ УЧЕНИЦИ,
ПОШТОВАНИ РОДИТЕЉИ,
ПОСЕБНО МИ ЈЕ ЗАДОВОЉСТВО ДА СУ ПРВИ ПУТ ДОДЕЉЕНЕ ВИДОВДАНСКЕ НАГРАДЕ НА ОВАКО ВЕЛИКИ ПРАЗНИК !
ЗАДОВОЉСТВО КОЈЕ САМ ОСЕЋАЛА СА ПРОФЕСИОНАЛНЕ СТРАНЕ, КАО ПРОФЕСОР, САДА КАО ДИРЕКТОР, ЈЕ УПРАВО ЧИЊЕНИЦА ДА САМ ГОДИНАМА УНАЗАД ПРИПРЕМАЛА УЧЕНИКЕ, ЗА РАЗЛИЧИТЕ НИВОЕ ТАКМИЧЕЊА.
ВЕОМА МИ ЈЕ ПОЗНАТ ОСЕЋАЈ СРЕЋЕ И ПРОФЕСИОНАЛНЕ САТИСФАКЦИЈЕ, КАДА СЕ УПРАВО ВАШИ ЂАКЦИ ПЛАСИРАЈУ НА ВИШИ НИВО ТАКМИЧЕЊА. ЗАТО ОВО И ЈЕСТЕ ПОСЕБАН ДАН КАКО ЗА УЧЕНИКЕ ТАКО И ЗА НАСТАВНИКЕ МЕНТОРЕ.
КАО ПРВО ЖЕЛИМ ДА ЧЕСТИТАМ УЧЕНИЦИМА НА СВОМ РАДУ , ЗАЛАГАЊУ , АНГАЖОВАЊУ , КОЈИ ДОПРИНОСЕ ПОДИЗАЊУ КВАЛИТЕТА РАДА НАШЕ УСТАНОВЕ.
СИГУРНА САМ ДА СТЕ УПРАВО ВИ БУДУЋНОСТ И ПОНОС НАШЕГ ГРАДА А И СРБИЈЕ.
НИМАЛО НИЈЕ СЛУЧАЈНО ШТО НАШИ УЧЕНИЦИ ПОСТИЖУ ИЗУЗЕТНЕ РЕЗУЛТАТЕ , ШТО ЈЕ ДИРЕКТАН ДОПРИНОС НАШИХ УЧИТЕЉА, ПРОФЕСОРА КОЈИ УЗ МОДЕРАН ПРИСТУП НАСТАВИ ДОПРИНОСЕ ОВАКВИМ РЕЗУЛТАТИМА.
ЖЕЛИМ ДА ВАС ПОДСТАКНЕМ ДА У НАРЕДНОМ ПЕРИОДУ НАСТАВИМО ВРЕДНО ДА РАДИМО И ДА ИЗ ГОДИНЕ У ГОДИНУ ОСТВАРУЈЕМО СВЕ БОЉЕ РЕЗУЛТАТЕ.
КАО ДОКАЗ НАВЕШЋУ ВАМ САМО ДВА ПРИМЕРА ИЗ ОВЕ ГОДИНЕ.
НАША ДВА БИВША УЧЕНИКА МИЛИЦА КОВАЧЕВИЋ И КРИСТИНА АНЂЕЛИЋ, КОЈЕ СУ ПОНЕЛИ ДИПЛОМУ ВУК КАРАЏИЋ УПРАВО ИЗ НАШЕ ШКОЛЕ И УЧЕСТВОВАЛИ НА МНОГОБРОЈНИМ ТАКМИЧЕЊИМА, ЗАДРЖАЛИ СВОЈ УСПЕХ И У СРЕДЊОЈ ШКОЛИ, ИМЕНОВАНЕ СУ ОВЕ ГОДИНЕ ЗА ЂАКЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ У ГИМНАЗИЈИ СВЕТИ САВА И ТЕХНИЧКОЈ ШКОЛИ ПОЖЕГА.
ДА ЛИ ПОСТОЈИ ВЕЋА НАГРАДА ЗА НАС ПРОФЕСОРЕ, КАДА ЧУЈЕМО ДА СУ НАШИ УЧЕНИЦИ И У ДАЉЕМ ШКОЛОВАЊУ НАЈБОЉИ МЕЂУ НАЈБОЉИМА.
УПРКОСТ СИТУАЦИЈЕ КОЈА НАС ЈЕ ЗАДЕСИЛА, УСПЕЛИ СМО ДА УСПЕШНО ПРИВЕДЕМО ШКОЛСКУ ГОДИНУ КРАЈУ.
АЛИ ЗБОГ ТАКВЕ СИТУАЦИЈЕ НИСТЕ БИЛИ У МОГУЋНОСТИ ДА УЧЕСТВУЈЕТЕ НА РЕПУБЛИЧКИМ ТАКМИЧЕЊИМА И ПОКАЖЕТЕ СВОЈЕ ЗНАЊЕ, КОЈЕ СТЕ У НАШОЈ ШКОЛИ СТЕКЛИ У ПРЕТХОДНОМ ПЕРИОДУ И ДОВРШИТЕ СВЕ ПЛАНИРАНЕ АКТИВНОСИ.
ЈОШ ЈЕДНОМ БИХ СЕ ЗАХВАЛИЛА СВИМ ПРОФЕСОРИМА КОЈИ СУ СЕ БРЗО ПРИЛАГОДИЛИ НОВОНАСТАЛОЈ СИТУАЦИЈИ И ИЗАЗОВИМA, КОЈИ СУ БИЛИ ПРЕД НАМА.
ПОТВРДА ТОГА ЈЕ НАША КОЛЕГИНИЦА ДРАГАНА ПРОКОПИЈЕВИЋ КАНДИЋ КОЈА ЈЕ УЧЕСТВОВАЛА У НАГРАДСНОМ КОНКУРСУ ,,МАГИЈА ЈЕ У РУКАМА НАСТАВНИКА“.
ОНА И ЈЕСТЕ ПОСЕБНА И ЗАИСТА ЈЕ МАГИЈА У ЊЕНИМ РУКАМА.
ВЕРУЈЕМ ДА У НАШОЈ ШКОЛИ ПОСТОЈЕ МНОГИ НАСТАВНИЦИ, ЗА КОЈЕ МОЖЕМО РЕЋИ ДА ЈЕ МАГИЈА УПРАВО У РУКАМА НАСТАВНИКА, РЕЗУЛТАТ ТОГА СУ УПРАВО НАШИ ПРЕСТИЖНИ РЕЗУЛТАТИ НА СВИМ ПОЉИМА, ШТО ПОТВРЂУЈУ И УЧЕНИЦИ КОЈИ ИЗАЂУ ИЗ НАШЕ ШКОЛЕ.
ДИРЕКТОР ШКОЛЕ,
МИРЈАНА ВАСИЛИЈЕВИЋ