Рекреативна настава II разред Брзеће

У периоду од 10. 5. 2018. до 17. 5. 2018. г. реализована  је рекреативна настава за ученике другог разреда ОШ „ Емилија Остојић“ у Брзећу. Смештај ученика  и учитеља организован је  у Апартманском хотелу „ Копаоник“. Рекреативну наставу реализовала су следећа одељења:

II1  oдељењски  старешина Драгица Штуловић

II2  oдељењски  старешина Весна Миловановић

II3  oдељењски  старешина  Лела Тешић .

Од првог, па све до последњег дана боравка у Брзећу, ученици су са својим учитељима, у пратњи рекреатора обилазили знаменитости овог места које се налази на обронцима планине Копаоник. Посетили смо излетиште Мрамор, жичару Бела Река, извор реке Топлице, сеоску школу, шетали пешачким стазама и упознали флору и фауну Националног парка Копаоник. Имали смо част да присуствујемо освештавању темеља цркве Светог Романа која се гради у овом месту, што је оставило пасебан утисак на све нас.

Свакодневно смо се такмичили и организовали турнире на спортским теренима у близини хотела, навијали, јурили се и надисали свежег ваздуха.

У вечерњим сатима, у просторијама хотела намењеним за то имали смо сјајна представљања у песми, игри, глуми, рецитовању, прављењу фризура и урнебесног маскембала.

Наставу  смо реализовали у различитим амбијентима. Све слободне активности су биле добро испланиране, тако да ученицима није било досадно ни један дан.Пружена им је прилика да доста науче, да се друже, да шетају, да се играју, да се рекреирају…

Сматрамо да је дружење било корисно и поучно. Можемо се похвалити  високим  процентом успешности и остварености постављених циљева.