Наша школа у оквиру  Пројекат „Унапређивање квалитета образовног система Републике Србије кроз унапређивање ефективности система спољашњег вредновања рада школа и развој хоризонталног учења између школа (SHARE)“ учествовала је на Конференцији: Подели знање – школе у акцији 29. јануар 2018. годинне, Хотел Tulip Inn, Београд.

Наш наставник,  Александра Весовић,  учествовала је у  Панел дискусији: Умрежавањем до бољег квалитета образовног процеса – искуства из SHAREпројекта, остали учесници су :

  • Сoња Миладиновић, просветна саветница, ШУ Нови Сад
  • Драган Павловић, директор ОШ „Милутин и Драгиња Тодоровић“, Крагујевац
  • Јелена Живановић, директорка ОШ „Вељко Дугошевић“, Турија
  • Јелена Најдановић Томић, менторка, Завод за вредновање квалитета образовања и васпитања
  • Оља Јовановић, истраживачица, Институт за психологију

Модератор: Дејан Станковић,истраживач, Центар за образовне политике

О SHARE пројекту

На иницијативу директора школе, Александра Весовића 2015. године наша школа се укључила у  SHARE пројекат који је трајао до 2017. године. Овај пројекат занива се на начелима хоризонталног учења и доказао се као преображавајући, свеобухватан, економичан и одржив механизам за унапређење квалитета образовања у школама широм Србије, па и у нашој школи. За ове две године кроз пројекат је прошао велики број наставника у нашој школи, чиме је знатно побољшан целокупни  процес наставе, постигнућа ученика,  а наша школа је постала „ заједница која учи“ .